Termeni si Conditii

Informatii despre site

Site-ul web Fincont.net este proprietarea societatii comerciale Fincont Plus Center S.R.L., persoana juridica cu sediul in mun. Brasov, str. Bujorului nr. 49A, jud. Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brasov sub nr. J08/778/2012, C.U.I. RO 30230800.
Adresa de contact este: mun. Brasov, str. Bujorului nr. 49A, jud. Brasov, telefon 0268/310758, fax 0268/312056, e-mail: fincont@fincont.info.
Fincont.net este un portal web de informatii si analize ale societatii Fincont Plus Center S.R.L., o modalitate de prezentare a legislatiei si informatiilor din domeniul juridic in general si contabil / fiscal in special. Orice mesaj de consultanta oferit prin intermediul site-ului nostru nu presupune impunerea acestuia, ci are rol strict informativ, folosirea lui fiind la latitudinea exclusiva a persoanei care l-a solicitat.

Atentionare

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor prevederi legale si practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în Fincont.net sau în orice alt produs care este realizat si promovat de Fincont.net nu reprezinta activitate de consultanta economica, contabila, fiscala sau juridica. Opiniile noastre sunt formulate pentru situatii standard si nu sunt adaptate specificului dumneavoastra. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste opinii la situatia dumneavoastra particulara, sa solicitati si parerea unui specialist în domeniu. Fincont.net nu este si nu poate fi facut raspunzator în nici o masura, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate. De asemenea, Fincont.net nu raspunde pentru acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site, precum si faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiilor pe site sau în orice alta forma nu contin virusi sau alte secvente distructive de cod ori alte proprietati distructive.

Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul Fincont.net, look feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea exclusiva a Fincont.net si sunt protejate de legislatia romana în vigoare cu privire la drepturile de auto si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la sectiunea „Adaugare comentariu” si in Forum devin proprietarea Fincont.net în momentul postarii. În cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte persoane ori parteneri, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin în totalitate celor care au publicat acea informatie. În cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.
Continutul Fincont.net poate fi folosit doar pentru folosinta personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise daca nu exista o permisiune scrisa din partea Fincont.net:

 • - indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Fincont.net asupra continutului;
 • - modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului;
 • - reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului Fincont.net in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email mentionata la punctual Informatii despre site. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Fincont.net incalca drepturile dumnevoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, va rugam sa trimiteti un e-mail la sediul nostru in care sa prezentati ce drepturi v-au fost incalcate, pentru a putea permite admininistratorilor Fincont.net sa actioneze in conformitate cu prevederile legale ale legii nr. 365 din 2002 privind comertul electronic.
In cazul operelor / materialelor incarcate de utilizatori, Fincont.net functioneaza in regim de gazduire gratuita si nu va putea fi facut responsabil pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Va asiguram ca depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea oricarui material ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului Fincont.net fiind în mod exclusiv informarea cititorilor nostri in mod legal, insa existand posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa fincont@fincont.info cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din legea nr. 365 / 2002 privind comertul electronic. Fincont.net este produsul exclusiv al S.C. Fincont Plus Center S.R.L., iar utilizarea acestuia în orice mod, fara acordul scris al societatii, constituie incalcare a drepturilor reglementate de prevederile legale în materie.

Abonamente, plata abonamentelor si alte tranzactii

Accesul la unele dintre articolele care intra în continutul Fincont.net poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate în avans, în lei, conversiunea euro în moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Fincont.net va solicita de doua ori confirmarea actiunilor care implica obligatii de plata din partea dumneavostra. Fincont.net nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate, în consecinta nu va exista niciodata o situatie în care dupa folosirea unui serviciu sa fiti obligati la plata acestuia. În cazul în care vi se va cere de catre orice persoana, prin orice modalitate, efectuarea unei asemenea plati, Fincont.net nu are nici o legatura si nu actioneaza în cooperare cu acestia. În cazul în care accesul dumneavoastra la continutul Fincont.net este intrerupt din cauza actiunilor Fincont.net, veti primi inapoi suma de bani reprezentand partea din abomanent ramasa neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. În nici o situatie Fincont.net nu va putea fi obligat la plata unor sume care sa depaseasca în cuantum valoarea abonamentului.

Suspendarea accesului

Fincont.net poate fara nici o alta notificare sau formalitate si fara a oferii explicatii, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra, total sau partial, la continutul site-ului.

Schimbari ale site-ului

Fincont.net isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge în orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intreg continutul sau.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul la serviciul de stiri sau la unele facilitati din cadrul site-ului nostru necesita inregistrarea dumneavoastra cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Fincont.net nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra prin posta electronica sau prin orice alte mijloace de comunicare. Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Fincont.net are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, Fincont.net este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea ori incomplete. Asa cum nici o transmitere de date prin intermediul retelei internet nu poate fi garantata 100%, nici Fincont.net nu asigura si nu garanteaza securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi sau serviciile noastre online. Va avertizam ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc. Avand în vedere ca Fincont.net nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul platformelor de comunicatie din cadrul site-ului, ne rezervam dreptul, fara nici un fel de notificare prealabila, de a sterge, muta, edita mesaje sau restrictiona accesul unora dintre utilizatori la platforma de comunicatie. Utilizatorul care lanseaza un comentariu sau mesaj este direct responsabil de continutul acestuia. Postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformei de comunicatie a Fincont.net este supusa urmatoarelor limitari:

 • - nu se poate publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unamin recunoscuta ca fiind de publicitate la diverse bunuri si servicii;
 • - nu se poate publica, transmite sau face referile la nici un fel de mesaj comercial nesolicitat ori de a se face recomandari în a cumpara sau nu un produs ori serviciu;
 • - nu se pot publica, transmite sau face referire la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatoare si care incalca în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi detinute legal de un tert;
 • - nu se pot publica, transmite sau face referire la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Fincont.net;
 • - nu se poate restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platforma de comunicatie pusa la dispozitie de Fincont.net;
 • - nu se poate publica, transmite sau face referire în nici un fel de mesaje a caror sursa este ascunsa. Prin transmiterea mesajelor dumneavostra prin intermediul Fincont.net sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabili si veti despagubi Fincont.net pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii ori referirii de catre dumneavoastra a unor mesaje care incalca prevdederile legale;
 • - Fincont.net nu garanteaza acuratetea, corectitudinea, intergritatea sau calitatea mesajelor transmise sau postate prin intermediul sau. Utilizatorii isi asuma discernamantul cu privire la folosirea mesajelor si insusirea lor.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul declara în mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • - utilizarea serviciului se face pe propria raspundere;
 • - serviciul nu ofera garantie ca: indeplineste toate cerintele utilizatorului, ca va fi furnizat neintrupt, la timp, sigur si fara erori, ca orice eroare de program va fi corectata, ca este compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
 • - nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre utilizator prin intermediul site-ului, nu va presupune o garantie alta decat cea stipulata expres in prezentele conditii de utilizare.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

 • - sa nu modifice, distrubuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • - nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul Fincont.net pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
 • - nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul "Denial of Service" (Atacuri de tip "refuzul serviciului" - "Denial of Service" inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

Protectia datelor

Fincont.net respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le transmiteti catre noi în momentul accesarii acestui site. Aceste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dumneavoastra, cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dumneavoastra, cine are acces la informatia colectata de la dumneavoastra si cum pot fi corectate în timp inadvertentele din informatia preluata. Fincont.net respecta legislatia romana in vigoare, in speta legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Llegea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul societatii noastre. Scopul colectarii datelor este dat de posibilitatea de a avea acces la usor la contul dumneavoastra pe site-ul Fincont.net sau pentru informarea utilizatorilor asupra noutatilor aparut. Fincont.net colecteaza informatii de la utilizatorii sai, astfel:

 • - direct de la utilizator: atunci cand va faceti cont la Fincont.net va putem intreba care este numele dumneavoastra, adresa de e-mail si alte informatii personale. Aceste date vor putea fi accesate de dumneavoastra, în sectiunea Profilul tau, pe parcursul intregii vizite pe site-ul nostru.
 • - din raportul de trafic: la vizitarea unui site web fiecare persoana dezvaluie anumite informatii respectiv adresa de IP, ora vizitei, locul de unde a intrat pe site-ul nostru. Fincont.net inregistreaza aceste informatii pentru o perioada de timp determinata. Aceste date nu vor fi folosite pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP;
 • - din cookie-uri: în ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostrii, Fincont.net poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dumneavoastra si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dumneavoastra. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dumneavoastra, fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Cookie-urile ne permit sa salvam parolele dumneavoastra de acces si preferintele dumneavostra astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Fincont.net nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumnevoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual. Accesul dumneavostra la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare. Fincont.net nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte persoane fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp, Fincont.net poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Fincont.net. In concluzie, atunci cand accesati site-ul Fincont.net si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dumneavoastra, veti dezvalui aceste informatii doar site-ului nostru, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu. De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dumneavoastra personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dumneavoastra sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular. Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. Fincont.net nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Fincont.net pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Fincont.net are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Fincont.net pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Fincont.net nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Fincont.net nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Legea guvernata

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Fincont.net.

Generalitati

Fincont.net poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizato daca acesta continua sa foloseasca serviciu dupa afisarea lor pe site-ul web. Fincont.net nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de Fincont.net nu este responsabila.

Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf