Publicata in Monitorul Oficial

Legea nr. 150 din 30 aprilie 2013

Pentru completarea Legii nr. 95/1997 privind declararea complexului "Memorialul victimelor comunismului si al rezistentei Sighet" ca ansamblu de interes national

Parlamentul României adopta prezenta lege.

 

ARTICOL UNIC

 

Dupa articolul 5 din Legea nr. 95/1997 privind declararea complexului "Memorialul victimelor comunismului si al rezistentei Sighet" ca ansamblu de interes national, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 121 din 12 iunie 1997, se introduce un nou articol, articolul 6, cu urmatorul cuprins:

"ART. 6

Din alocatiile nominalizate anual în bugetul de stat pentru ansamblul "Memorialul victimelor comunismului si al rezistentei Sighet", prin Ministerul Culturii si din fonduri atrase, Fundatia "Academia Civica" poate sustine si finanta proiecte de recuperare a memoriei colective si în alte locuri din tara sau în foste locuri de detentie si deportare, pentru o mai buna cunoastere a spatiului concentrationar din perioada comunista."

 

Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constitutia României, republicata.

 

p. PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR,
VIOREL HREBENCIUC
 
PRESEDINTELE SENATULUI
GEORGE-CRIN LAURENTIU ANTONESCU
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf