Publicata in Monitorul Oficial

Legea nr. 11 din 4 martie 2013

Pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 51/2012 privind ratificarea Acordului de imprumut (Imprumut pentru politici de dezvoltare cu optiune de amanare a tragerii) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la Bucuresti la 11 septembrie 2012

Parlamentul României adopta prezenta lege.

 

ARTICOL UNIC

 

Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 19 septembrie 2012 privind ratificarea Acordului de împrumut (Împrumut pentru politici de dezvoltare cu optiune de amânare a tragerii) între România si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la Bucuresti la 11 septembrie 2012, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 669 din 24 septembrie 2012, cu urmatoarea modificare:

- în tot cuprinsul ordonantei de urgenta, sintagma "Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri" se înlocuieste cu sintagma "Ministerul Economiei".

 

Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constitutia României, republicata.

 

PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
VALERIU-STEFAN ZGONEA
 
PRESEDINTELE SENATULUI
GEORGE-CRIN LAURENTIU ANTONESCU
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf