Publicata in Monitorul Oficial

Hotarare nr. 1254 din 12 decembrie 2012

Pentru modificarea si completarea Listei substantelor dopante cu grad de mare risc

În temeiul art. 108 din Constitutia României, republicata, si al art. 1 alin. (3) din Legea nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc, republicata,

Guvernul României adopta prezenta hotarâre.

 

ARTICOL UNIC

 

Anexa la Legea nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc, republicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 451 din 28 iunie 2011, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. La sectiunea 1 - Agenti anabolici, grupa de substante steroizi anabolici androgeni endogeni, dupa substanta 19 - noretiocolanolon se introduc patru noi substante, dupa cum urmeaza:

- etiocolanolon;

- 7 alfa-hidroxi-DHEA;

- 7 beta-hidroxi-DHEA;

- 7-ceto-DHEA.

2. Sectiunea 5 - Manipularea fizica si chimica se abroga.

3. La sectiunea 7 - Stimulentele, grupa de substante stimulente specifice, dupa substanta activa metilhexanamina se introduce substanta activa dimetilhexilamina.

4. La sectiunea 7 - Stimulentele, grupa de substante stimulente specifice, denumirea oxilofrina se înlocuieste cu denumirea oxilofrina (metilsinefrina).

 

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
 
Contrasemneaza:
Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru
 
Presedintele Agentiei
Nationale Anti-Doping,
Graziela Elena Vâjiala
 
Ministrul sanatatii,
Raed Arafat
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf