Publicata in Monitorul Oficial

Hotarare nr. 1 din 22 ianuarie 2013

Privind modificarea si completarea anexei la Hotararea Parlamentului Romaniei nr. 46/2012 pentru aprobarea componentei nominale a Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind Statutul deputatilor si al senatorilor, organizarea si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului

În temeiul prevederilor art. 64 alin. (4) din Constitutia României, republicata,

Parlamentul României adopta prezenta hotarâre.

 

ARTICOL UNIC

 

Anexa la Hotarârea Parlamentului României nr. 46/2012 pentru aprobarea componentei nominale a Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului privind Statutul deputatilor si al senatorilor, organizarea si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 880 din 22 decembrie 2012, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

- numarul total de membri ai comisiei se majoreaza de la 8 la 9;

- domnul deputat Marton Arpad-Francisc, apartinând Grupului parlamentar al UDMR, este desemnat în calitatea de membru al comisiei.

 

Aceasta hotarâre a fost adoptata de Camera Deputatilor si de Senat în sedinta comuna din 22 ianuarie 2013, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia României, republicata.

 

PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
VALERIU-STEFAN ZGONEA
 
PRESEDINTELE SENATULUI
GEORGE-CRIN LAURENTIU ANTONESCU
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf