Publicata in Monitorul Oficial

Decret nr. 889 din 17 decembrie 2012

Privind conferirea unor decoratii

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia României, republicata, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A si B, ale art. 7 lit. A, ale art. 8 lit. A si B, precum si ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al României, cu modificarile si completarile ulterioare,

având în vedere propunerea ministrului administratiei si internelor,

în semn de apreciere pentru competenta profesionala, experienta acumulata, obiectivitatea si fermitatea dovedite în executarea atributiilor de serviciu,

Presedintele României decreteaza:

 

ART. 1

 

Se confera Ordinul National Serviciul Credincios în grad de Ofiter, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 1*) la prezentul decret.

 

ART. 2

 

Se confera Ordinul National Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 2*) la prezentul decret.

 

ART. 3

 

Se confera Ordinul National Pentru Merit în grad de Ofiter, cu însemn pentru civili, persoanei prevazute în anexa nr. 3*) la prezentul decret.

 

ART. 4

 

Se confera Ordinul National Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 4*) la prezentul decret.

 

ART. 5

 

Se confera Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 5*) la prezentul decret.

 

ART. 6

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Comandor, cu însemn pentru civili, persoanei prevazute în anexa nr. 6*) la prezentul decret.

 

ART. 7

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Ofiter, cu însemn pentru militari, persoanei prevazute în anexa nr. 7*) la prezentul decret.

 

ART. 8

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Ofiter, cu însemn pentru civili, persoanei prevazute în anexa nr. 8*) la prezentul decret.

 

ART. 9

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 9*) la prezentul decret.

 

ART. 10

 

Se confera Crucea Nationala Serviciul Credincios, clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 10*) la prezentul decret.

 

ART. 11

 

Se confera Medalia Nationala Serviciul Credincios, clasa a II-a, cu însemn pentru civili, persoanei prevazute în anexa nr. 11*) la prezentul decret.

 

ART. 12

 

Se confera Medalia Nationala Serviciul Credincios, clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 12*) la prezentul decret.

 

ART. 13

 

Se confera Medalia Nationala Pentru Merit, clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 13*) la prezentul decret.

 

ART. 14

 

Se confera Medalia Barbatie si Credinta, clasa a III-a, cu însemn pentru civili, persoanelor prevazute în anexa nr. 14*) la prezentul decret.

 

*) Anexele nr. 1 - 14 contin informatii clasificate si urmeaza regimul Legii nr. 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate.

 

PRESEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BASESCU

 

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constitutia României, republicata, contrasemnam acest decret.

 

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf