Publicata in Monitorul Oficial

Decret nr. 328 din 25 martie 2013

Privind conferirea unor decoratii

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia României, republicata, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A, ale art. 8 lit. A si ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al României, cu modificarile si completarile ulterioare,

având în vedere propunerea directorului Serviciului Român de Informatii,

în semn de apreciere a contributiei deosebite în realizarea, cu profesionalism si consecventa, a misiunilor specifice ce revin Serviciului Român de Informatii,

Presedintele României decreteaza:

 

ART. 1

 

Se confera Ordinul National Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevazute în anexa nr. 1*), care face parte integranta din prezentul decret.

 

ART. 2

 

Se confera Ordinul National Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevazute în anexa nr. 2*), care face parte integranta din prezentul decret.

 

ART. 3

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Ofiter, cu însemn pentru militari, persoanei prevazute în anexa nr. 3*), care face parte integranta din prezentul decret.

 

ART. 4

 

Se confera Ordinul Barbatie si Credinta în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevazute în anexa nr. 4*), care face parte integranta din prezentul decret.

------------

*) Anexele nr. 1 - 4 contin informatii clasificate si urmeaza regimul Legii nr. 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

PRESEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BASESCU

 

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constitutia României, republicata, contrasemnam acest decret.

 

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf