Publicata in Monitorul Oficial

Decret nr. 17 din 14 ianuarie 2013

Privind conferirea unor decoratii

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia României, republicata, precum si ale art. 4 alin. (1) si (3), ale art. 6 lit. A, ale art. 7 lit. A si ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al României, cu modificarile si completarile ulterioare,

în semn de înalta pretuire pentru contributia remarcabila la dezvoltarea industriei de autoturisme în România, pentru ingeniozitatea tehnologica, seriozitatea si inteligenta manageriala de care au dat dovada în procesul de constructie a autoturismului "DACIA RENAULT",

Presedintele României decreteaza:

 

ART. 1

 

Se confera Ordinul National Pentru Merit în grad de Cavaler domnului Petru Sorin Buse, director Renault Tehnologie România si Centru de Inginerie.

 

ART. 2

 

Se confera Ordinul Meritul Industrial si Comercial în grad de Mare Ofiter domnului Carlos Tavares Antunes Dias, director general Grup Renault.

 

ART. 3

 

Se confera Ordinul Meritul Industrial si Comercial în grad de Comandor domnului Jean-Christophe Kugler, lider pentru regiunea Euromed-Africa si presedinte al Consiliului de Administratie "DACIA".

 

ART. 4

 

Se confera Ordinul Meritul Industrial si Comercial în grad de Cavaler:

- domnului Mavrodin Radu, director executiv resurse umane "Dacia";

- domnului Coman Doru-Radu, director Gama MO "Dacia";

- domnului Olendraru Cornel, director Uzina Mecanica "Dacia".

 

PRESEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BASESCU

 

În temeiul art. 100 alin. (2) din Constitutia României, republicata, contrasemnam acest decret.

 
PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
Parteneri
Hotel Armatti Complex Wolf